Werkwijze
Vul een subtitel in

Let's meet!

First thing's first. Laten we beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gezellige samenzijn bespreken we je eisen, wensen en verwachtingen. We bespreken het budget, kijken naar de mogelijkheden en welke kleuren, materialen en stijlen je aanspreken. Na deze afspraak ontvang je van mij, per e-mail, een offerte op maat.

Let's draw!

Op basis van ons eerste afspraakje, jouw wensen en ideeën ga ik aan de slag met een moodboard en een 2D ontwerp van de ruimte. Deze twee modulen schetsen een beeld voor de juiste indeling, sfeer en kleuren. Tijdens ons tweede koffiemomentje leg ik je het moodboard en het 2D ontwerp voor. Indien nodig worden deze aangepast en ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp.

Let's design!

Yes! Je bent superblij en geeft groen licht, ik ga aan de slag met het definitieve ontwerp. Tot dit ontwerp behoren: het kleur- en stijladvies, het lichtplan en het meubeladvies incl. de shopping list. Na afronding van het definitieve ontwerp kom ik bij je langs om het professionele interieurontwerp te overhandigen. Dit ontvang je in een nette map in A3 formaat. Tijdens ons derde onderonsje nemen we het interieurontwerp nogmaals samen door. 

Let's shop!

Je moet er niet aan denken om de woonboulevard af te struinen? Don't worry! Laat de uitvoering maar aan mij over. Ik werk samen met professionele klussers die alle vaardigheden in huis hebben om jouw ontwerp te realiseren. Ik ga op pad als jouw personal shopper voor mooie producten en accessoires. Ik zorg ervoor dat alle betrokken partijen, zoals de timmerman en de schilder de gemaakte afspraken nakomen. Met het plaatsen van de meubels en het stylen van de ruimte zet ik de puntjes op de i.

Word jij blij van dit stappenplan? Waar wacht je nog op, let's go!