Who's Laura
Vul een subtitel in

About me

Hi! Ik ben Laura, een spontane jonge vrouw! Mijn leeftijd? Oké vooruit, ik ben 25 en zeer binnenkort al 26.

Kort gezegd zou je mij de moederende, drummende, fotograferende en dogloving interieurstyliste kunnen noemen. Dat is een hele mond vol, maaaaar ik stijl jouw interieur vol passie en overgave. In 2014 ben ik afgestudeerd als interieurstyliste in 's-Hertogenbosch.

Iets wat ik heel belangrijk vind in het leven, zijn dingen doen die je leuk vindt, die jou gelukkig maken en die jou energie geven. Dus dat is dan ook precies wat ik doe! Naast mijn styling opdrachten drum ik er graag op los. Ik ben namelijk een van die gekkies die een drumkit in haar slaapkamer heeft staan en daar maak ik goed gebruik van. Al je dit leest, sorry buuf!

About co-worker Dorus

Woef! Ik ben Dorus en werk sinds 2019 bij het gezelligste interieur bedrijf van de Benelux. Je kunt altijd op mij rekenen en ik zorg voor een toffe sfeer op de werkvloer. Een van mijn belangrijkste taken is het vermaken van mijn baasje Laura. Eigenlijk mag ik dit niet vertellen, maar ik zorg ervoor dat Laura een beetje relaxt blijft en haar werk wel goed doet. Dankzij mijn knuffels voert ze haar werk veel beter uit en ben ik dus onmisbaar binnen het bedrijf. Maar sssshhhtt...!! Dit heb je niet van mij. En ooh ja.. mijn proeftijd zit erop en mijn contract is verlengd dus mij kom je hier voorlopig nog wel even tegen! Zo... ik ga mijn baasje weer eens knuffelen. Bel jij haar voor het maken van een super gezellige afspraak?

Let's talk about Moeierboom Art

Met een verleden als makelaar besloot ik om in 2018 mijn stoute All Stars aan te trekken en het over een volledig andere boeg te gooien. De fascinatie voor huizen en hun interieur is voor mij dagelijkse kost. Door de jaren heen heb veel mogen zien en ontdekken, maar ik was vooral opzoek naar meer creativiteit en zo is het idee van Moeierboom Art geboren.

What are you waiting for? Let's color your interior!